NAGYON JÓL NÉZ KI .ÉS GUSZTUSOS !
A kicsontozott sertésbordaszeleteket jól kiveregetjük. Sóval, borssal ízesítjük, kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. A kenyérszeleteket ugyanabban az olajban ropogós pirosra sütjük. Itatósra szedjük. A tojásokból négy tükörtojást sütünk. Előmelegített tányérra helyezzük a pirítóst, ráfektetjük a hússzeletet és beborítjuk a tükörtojással. Kapribogyóval és pirospaprikával meghintjük, hasábburgonyával, csemege uborkával és céklával körítjük.
Én pirítós nélkül készítettem, van ahol anélkül tálalják.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!