Nagyon guszta, mentettem...
Hozzávalók. 8 szelet sertés karaj,8 szelet sajt, 8 tojás, pici olaj a sütéshez,és egy kevés liszt
Elkészítés:Ahúsokat vékonyra kiverjük. Sózzuk, bekenjük a Kotányi féle fokhagymás,lestyános,borsikafű,,és rozmaringos fűszer keverékével. Lisztbe forgatjuk mindkét oldalon, majd pici olajon mindkét felét pirosra sütjük.Tepsibe tesszük,közben kisütjük a tükör tojásokat, mindkét felét keményre, majd a húsokra tesszük,Mindegyik húsra egyet,utána sajtszeletet teszünk rá,és felső sütésen rápirítjuk a sajtot. Én fűszeres sültkrumlit adtam hozzá savanyú paprikával.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!