Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Hordós savanyúság

felvitel dátuma: 2013-08-10 19:41:26       mai nézettség: 1       nézettség: 4772
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

30 literhez

3 liter 10%-os ecet,

12 liter víz,

2 kg kr.cukor,

40 dkg ,

6 dkg borkénpor,

1 csm. mustármag,

1 csm. egészbors,

1/2 csm. koriandermag,

6-7 db babérlevél,

1 csokor öreg kapor,

1 nagyobb szál torma,

Kb. 10 kg uborka,

5 kg almapaprika.

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

12 liter HIDEGvízben  elkeverjük (feloldjuk) a cukrot, és a sót. Ezután belekeverjük  a többi  hozzávalót. A legvégén adjuk hozzá a borkénport, és gyorsan fedjük le! Így hagyjuk egy fél órát állni.

Közben alaposan megmossuk az uborkát és a paprikát. ( vagy éppen amit bele rakunk)

Ha az ecetes már állt egy fél órát, beletehetjük az uborkát. Teljesen ne zárjuk le, mert 2-3 napig, naponta meg kell keverni. Ezután lezárhatjuk, és később is tehetünk hozzá bármit amit szeretnénk. (zöldparadicsom, karfiol, dinnye, paprika stb..)

Szakács: detty


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

9/10 patáj zolánné 2018 február 21

mi csak paprikával csináltuk,úgy is meg így is nagyon finom lett.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.