Ez nagyon jó.
5 l víz
1.25 l 10%-os ételecet
75 dkg cukor
15 dkg konyhasó
5 mokkás kanál borkén por
1 tasak szemes bors
1 tasak mustármag
1 tasak köménymag
1 tasak babérlevél
A hozzávalókat hordóba öntjük jól elkeverjük, 1 napig érleljük, majd a megtisztitott uborkát karfiolt kisdinnyét
paprikát zöld paradicsomot beletesszük .
Műanyag ráccsal lenyomjuk s kb 3-4 nap után már
fogyasztható a savanyúság.
Folyamatosan akár naponta lehet utántölteni a kertben
érő uborkával stb-vel.
Ahány literes a hordó annak fele legyen az alaplé.
Új műanyag hordó kellemetlen illatát meg tudjuk szüntetni ha egy napra meleg vizet és 1 tasak citromsavat öntünk bele.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!