Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hordós savanyúság

felvitel dátuma: 2011-02-22 22:43:08       mai nézettség: 1       nézettség: 6138
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

5 l víz

1.25 l 10%-os ételecet

75 dkg cukor

15 dkg konyhasó

5 mokkás kanál borkén por

1 tasak szemes bors

1 tasak mustármag

1 tasak köménymag

1 tasak babérlevél

Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:

A hozzávalókat hordóba öntjük jól elkeverjük, 1 napig érleljük, majd a megtisztitott uborkát karfiolt kisdinnyét

paprikát zöld paradicsomot beletesszük .

Műanyag ráccsal lenyomjuk s kb 3-4 nap után már

fogyasztható a savanyúság.

Folyamatosan akár naponta lehet utántölteni a kertben

érő uborkával stb-vel.

Ahány literes a hordó annak fele legyen az alaplé.

Új műanyag hordó kellemetlen illatát meg tudjuk szüntetni ha egy napra meleg vizet és 1 tasak citromsavat öntünk bele.

Szakács: garden


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 dalma 2011 március 22

Ez nagyon jó.

10/10 Julianna 2011 április 01

Nagyon finom és nagyon hamar elkészül, én mindig igy rakom el az uborkát.

10/10 Livia 2011 május 15

Ezt én is szoktam késziteni nagyon finom!

0/10 Anna 2011 július 30

Finom és egyszeru, koszi!

7/10 mamoka 2011 szeptember 07

köszi a receptet az idén már én elkészítettem a levet, jövőre megpróbálom így is.

0/10 peszeki marikaszeretném 2015 augusztus 19

SZertném kérdezni ezt télire is lehet késziteni

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.