Biztosan Nagyon finom lehet, de Én ezt másként ismerem.Kifogom próbálni és akkor fogok véleményt mondani róla.Egyébként jól néz ki
csirke comb: 4 db
tejföl: 2 dl
liszt: 0,10 kg
palacsinta: 4 db
petrezselyem zöldje: 1 csomag
zöldpaprika: 1 db
füszerek ízlés szerint a csirke pörköltléhez
A csirke pörköltet készítünk, levét finom szűrőn átszűrjük, majd tejfölös habarást végzünk úgy, hogy egy selymes mártást kapjunk.
A csontjáról lefejtett csirkehúst ledaráljuk, és a sós palacsintába göngyöljük.
Az előmelegített tányérba helyezzük a palacsintát, a forró mártást rászűrjük, tejföllel, karikára vágott zöldpaprikával, vágott petrezselyem zölddel díszítjük.
:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!