A krumplikat meghámozzuk, alaposan megmossuk, és vékony karikákra vágjuk.
A hullámos végű vágóval egyenlő nagyságú csíkokra vágjuk.
Amíg végzünk az utolsó krumplival is, hagyjuk vízben, hogy ne barnuljon meg.
Forrósítsuk fel az olajat.
Egy adag krumplit tegyünk konyhai papírtörlőre, hogy kicsit csorogjon le a víz.
Majd tegyük a forró olajba és ízlés szerinti barnaságra pár perc alatt süssük meg.
Papírtörlőn hagyjuk kicsit a felesleges olajat elszivárogni, majd hintsük meg sóval vagy krumplifűszersóval.
Kínálhatjuk húsok mellé köretként, de fogyaszthatjuk ketchuppal és majonézzel is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!