Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Húsgombóc leves

felvitel dátuma: 2021-02-28 15:45:18       mai nézettség: 1       nézettség: 304
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:

Hozzávalók:

2 db sárgarépa, 1 nagy fehérrépa, 1 karika zeller, 25 dk zöldborsó,1 db vöröshagyma,  1 húsleves kocka, só, bors, ízlés szerint,4 ek olaj 3 gerezd fokhagyma 2 db burgonya

A gombóhoz: 50dkg  darált sertéslapocka, 1 db tojás, 1 púpozott ek liszt, 1 kisfej vöröshagyma ( reszelve,) só, bors ízlés szerint, aprított petrezselyemzöld

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

Elkészítése:

A répát és a fehérrépát feldaraboljuk, majd 3 evőkanál olajon  az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk és a feldarabolt zöldségeket hozzáadjuk a fokhagymával együtt és 3-4 percig átpirítjuk. 3,5 l főtt vizel öntünk rá hozzáadjuk a borsót,  ki kockára darabolt burgonyát, leveskockát, sózzuk, borsozzuk, ha minden félpuhára főtt, akkor bele tesszük az előre elkészített gombócokat lassan készre főzzük kb 25 percig.

Gombóc készítése:

 A hozzávalókkal elkészítjük a húst majd olajos kézzel dió nagyságú gombócokat formálunk

Szakács: IlonaB


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.