1 csirke far -hát, csirke nyak csirke szárny ,lába
2 kissebb zöldség 1 nagyobb s répa,
pici fej vöröshagyma, 1-2 szelet karalábé,
néhány szem egész bors , só , pici delikát
20 dkg házi készítésű csiga tészta
2A meg tisztított (saját nevelésű ) csirke darabokat fel teszem főni kb 1,5l vízbe Hozzá adom a meg tisztított zöldségeket . sót ,pici delikátot.. lassú tűzön kb 60 percig főzöm
Ha fel forrt többször le szedem a habját , hogy ne legyen zavaros a leve.
Közben sós vízben ki főzöm a házi készítésű csiga tésztát
Leszűröm a levest , A husit és a zöldséget külön tányéron adom hozzá , ki mit szeret belőle .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!