Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Húsleves

felvitel dátuma: 2011-04-18 09:36:40       mai nézettség: 1       nézettség: 1916
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

0,5 kg csirke aprólék

0,5 kg sertés húsos csont (karaj csont)

5-6 szál sárgarépa

2-3 szál petrezselyem gyökér

1 köteg petrezselyem zöld

1 fej hagyma

1 darab paprika

fél fej karalábé

kis darab kelkáposzta

1/4 zeller

3-4 szem bors

10-15 dkg levestészta

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A húsféléket alaposan megmosom és egy nagyobb fazék hideg vízben felteszem főzni.Amikor elkezd forni leveszem a gázt kisebb lángra és leszedem a leves tetejéről a habot amit a hús adott ki magából.ĺgy szép tiszta lessz a levesünk (és kavarni sem szabad mert zavaros lesz tőle )ezután belerakom a megtisztított zöldségeket,borsszemeket,és megsózom kis lángon kb. 2 óráig főzöm.Még azt megjegyezném ,hogy több vizet szokok felrakni mert ha elfő a léből azt pótolni kell és így már veszítt az ízéből.

A levestésztát én úgy szoktam,hogy szűrök le a levesből kb.fél litert és abban főzöm ki.

Szakács: Irénke


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.