Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Húsleves

felvitel dátuma: 2011-08-21 16:58:19       mai nézettség: 2       nézettség: 1815
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:
  • Csirkeaprólék vagy disznóhús
  • 3-4 sárgarépa
  • 2-3 fehérrépa
  • 2-3 burgonya
  • 1 kis fej karalábé
  • 1 kis fej karfiol
  • 1/2 zeller
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • víz
  • bors
  •  
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 180 perc
Elkészítés:

A húst megtisztítjuk, és vízben feltesszük főlni. Mikor felforrt, lehabozzuk, és a megtisztított ízlés szerint darabolt zöldségeket hozzáadjuk. Ha kell pótoljuk a vizet, és fűszerezzük.
Főzzük 2-3 vagy 4 órát, attól függ, hogy milyen a hús.
MIkor minden megfőlt a levesben, akkor a zöldésegeket kiszedem egy tálba, a levest pedig leszűröm, hogy ne legyen zavaros.

Tésztával tálalom.

étvágyat!

Tipp:

A karfiolt hamarabb ki szoktam venni, mert gyorsan megfől, és utána szétesik. Ha csirkemájat is teszünk hozzá, akkor azt ne az elején tegyük bele, mert gyorsan megfől, és ha sokáig főzzük nagyon kemény lesz.

Szakács: Zsuzsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.