A húst megtisztítjuk, és vízben feltesszük főlni. Mikor felforrt, lehabozzuk, és a megtisztított ízlés szerint darabolt zöldségeket hozzáadjuk. Ha kell pótoljuk a vizet, és fűszerezzük.
Főzzük 2-3 vagy 4 órát, attól függ, hogy milyen a hús.
MIkor minden megfőlt a levesben, akkor a zöldésegeket kiszedem egy tálba, a levest pedig leszűröm, hogy ne legyen zavaros.
Tésztával tálalom.
Jó étvágyat!
Tipp:
A karfiolt hamarabb ki szoktam venni, mert gyorsan megfől, és utána szétesik. Ha csirkemájat is teszünk hozzá, akkor azt ne az elején tegyük bele, mert gyorsan megfől, és ha sokáig főzzük nagyon kemény lesz.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!