Hozzávalok:1 kisebb tyúk, 3 db. ságarépa,3 db. zőldsé, 1 kissebb zeller, sárga hagyma, fokhagyma,babér levél, egész bórs, 1db paprika,só
egy kevés zsiradék a sárga léhez ,ha nem volt elég zsíros a tyúk.
A húst felteszem főzni, ha felfort szűrőkanállal leveszem a hebot róla, beleteszem a többi hozzávalót,és addih főzőm, mig a hús puha nem lesz.Kiszedem belőle a húst , a zőldségeket, kicsit várok vele,és leszűröm.Én a tyúkhúslevest mindig hosszú metéltel tálalom
egy kevés zsíradékbe bele szeletelek egy sárgarépát, egy kiscit sütöm, maj a leveshez öntöm, ettől szép sárga levest kapunk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!