A húsos csontot megmossuk és a Mesterszakács Füles edénybe tesszük.
A zöldségeket a Tupperware Zöldséghámozóval meghámozzuk. Megmossuk, és a húshoz tesszük az edénybe.
Sózzuk, ízesítjük, beletesszük a babérlevelet is és felengedjük hideg vízzel.
Rátesszük az edényre a fedőt és takaréklángon, lassan főzzük.
Mikor a zöldségek megpuhultak, leszűrjük a levest és tetszés szerint főzünk bele levestésztát.
A zöldségeket és a húsos csontot külön Tupperware Kristály tálban tálalom. A levest pedig a Tupperware Elegancia Tálba merem át és úgy teszem az asztalra.
Ajánlott Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!