A húst alaposan megtisztítjuk, egy hegyes késsel megszurkáljuk, hogy könnyebben megpuhuljon.
Egy fazékba odatesszük főni.
A zöldségeket megtisztítjuk, a karalábét felkarikázzuk, a paprikát kicsumázzuk és megtöltjük a petrezselyemlevéllel, a répát és a zöldséget félbevágjuk, ha nagyon vastag, a krumplit nagyobb darabokra szeljük.
A levesről folyamatosan leszedjük a habját, ha már nem jön több fel a vízből, akkor beletesszük a zöldségeket, (a krumpli kivételével) és beleszórjuk a sót, borsot, a leveskockát.
Ha már majdnem megpuhult a hús, beletesszük a krumplikat és kb. 25 perc múlva elzárhatjuk.
Kifőtt tésztával, melegen tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!