1 kg pulykanyak
6 db csirkenyak
6 db csirkeláb
1 db hagyma /nagy/
4 cikk fokhagyma
5 db közepes sárgarépa
1 db fehér répa
1 nagy fej karalábé
1 közepes fej zeller
20 db szemesbors
5 cm-es kaporszár
1 csokor petrezselyem zöldje
só
A pulykanyakat hidegvízben odatesszük főni, sózzuk, ha felfőtt, leszedjük a habját. Csendesen főzzük 1 ó. hosszáig, majd hozzátesszük a csirke nyakat és lábat.ezzel együtt beletesszük a megtisztított zöldségeket, és a többi hozzávalót.
Ezután nincs más dolgunk, mint vigyázni, nehogy zubogva főjön mert akkor nem lesz szép átlátszó a leves, néha kóstoljuk meg és ha szükséges sózzuk.
Végül hozzáadjuk a kurkumát, hogy szebb színe legyen.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!