Toltelek:
4 ek. Étolaj
1 vöröshagyma
2 gerezd zúzott vagy reszelt fokhagyma
1 szeletelt konzerv gomba
So,
bors,
kakukkfű izles szerint
40-50 dkg darált marhahús
1 tk pirospaprika
1 csapott ek mustár
Ontet:
1 tejföl (2dl)
2 tojas
So,
bors izles szerint
Tészta:
bolti reteslap
Készítsük el a tölteléket:apróra vágott hagymát megdinszteljuk,majd a zúzott fokhagymát hozzáadjuk.kb 1 percig kevergjuk nehogy megegjen es pároljuk tovább.
Adjuk hozza az apróra vágott lecsepegtetett gomba konzervet (kb 230-250gr), es pároljuk tovább. Ízesítjük: so, bors.
Nehany perc parkolás utan adjuk hozza a daralthust es feheredesig pároljuk.
Mikor elkészült Izesitsuk mustárral es a kakukkfűvel.
keverjuk jol ossze.
Az elkészült tölteléket osszuk 4 fele.
2 reteslapot tegyünk egymásra es a toltelek 1/4 részét tegyük a tészta szélére es tekerjuk fel.
Ezt ismeteljuk meg 4 alkalommal.
A 4 tekercset tekerjuk fel es tegyük 1 hőálló tálba. Ontet hozzavaloit keverjuk csomomentesre es ezzel locsoljuk meg a tekercsek tetejet.180 fokon 30-40 perc alatt süssük pirosr.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!