Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Húsos csorbaleves

felvitel dátuma: 2014-06-08 13:27:49       mai nézettség: 1       nézettség: 735
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

 

Hozzávalók: 50 dkg  sertéslapocka, 2 szál zöldség, 2 szál sárgarépa, 1 karalábé , 1 szelet zeller,  30 dkg kelkáposzta 1 pohár tejföl, tárkony, , bors, gomba, lestyánlevél 1 citrom leve


 

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:

elkészítés

  1. A húst egészen apró kockára felvágjuk.
  2. A zöldségeket megtisztítjuk, és mindet apró kockára felvágjuk. A kelkáposzta vastag erét kivágjuk, a leveleket felkockázzuk.
  3. A húst vízzel felöntve főzni kezdjük, ha forr, a habot leszedjük róla.
  4. Az összes feldarabolt zöldséget a húshoz öntjük. Még annyi vizet öntsünk , hogy sűrű maradjon.
  5. A levest a són és borson kívül főként lestyánnal ízesítjük. A friss biztosan jobb, de szárítottat is használhatunk. Szárítottból kb. csapott evőkanálnyi kell. Ha szeretjük, tegyünk bele egy nagy csipet tárkonyt is.
  6. Ha minden megfőtt, a forró léből vegyünk ki egy csészényit, keverjük el a tejföllel, és így öntsük vissza a levesbe (nem lesz csomós a tejföl).
  7. Kóstoljuk meg: ha savanykásabbra szeretnénk, kb. 1 citrom levével ízesítsük. (Tárkonyecetet is használhatunk.)
  8. Egyet forralunk rajta, és tálalhatjuk.
Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.