Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Húsos karfiol baconbundában

felvitel dátuma: 2015-09-18 16:09:15       mai nézettség: 1       nézettség: 1197
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók: 1 közepes fej karfiol,8 50- 60 dkg ) 1 kg burgonya, 25 dkg baconszalonna,

A húshoz: 1 fej vöröshagyma, 3 -  4 gerezd fokhagyma, 1sz száraz kenyér 1 dl te, 50 dkg sertés darált hús, 1 egész tojás, , bors, vegeta ízlés szerint

Előkészületi idő: 35 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:

Elkészítése:

A karfiolt megtisztítjuk majd forrásba lévő sós vízbe puhára főzzük, leszűrjük. ( egybe a rózsákat nem kell szétszedni ) A burgonyát meg tisztítjuk, szeleteljük, felhasználásig hideg vízbe tesszük.

Amíg a karfiol hűl, a húst elkészítjük a hozzávalókkal, jól összedolgozzuk. A sütőt előmelegítjük 180 C- fokra. A sütőtálba ültetjük a karfiolt, és mindenhol körbetapasztjuk a húsmasszával, majd beborítjuk a . Körberakjuk a krumplival ízlés szerint sózzuk. Az egészet letakarjuk alufóliával, 40 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. A sütőtálat 1 dl olajjal kikenjük mielőtt a karfiolt beleültetjük.

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.