Hozzávalók:
A tésztához
25 dkg Ráma margarin
40 dkg finomliszt
1-2 dkg kristálycukor
1 tojás sárgája
1 csomag sütőpor
1-2 evőkanál tejföl
Húsos-sós/Töltelék:
10 dkg virsli
5 dkg snidlinges sajt
10dkg Bacon szalonna vagy császár
1-2 nyomat ketchup
Fokhagyma krém
2 evőkanál tejföl
oregáno
elkészítés
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
2. A töltelék hozzávalóit elkészítjük feldaraboljuk apró szeletekre ,a sajtot kockára vágjuk.
3. Tepsi aljára tesszük a tészta lapot, De egy picit hagyunk a tetejére
4. Megkenjük a tésztát tejföllel ,majd rárakjuk a feltéteket szépen eloszlatjuk ,közben még locsolhatjuk tejföllel és a fokhagyma krémmel .
5. Tetejét ketchuppal locsoljuk meg ,nálam ez házilag készült .Majd erre a maradék kevés tésztánkat alma reszelőn ráreszeljük. Megbolondítjuk egy kis oregánóval .
6. Betesszük a sütőbe,180 fokon kb. fél órán át sütjük, amíg szép piros lesz a teteje.
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
A Ketchup receptje itt külön
http://www.receptlap.hu/recept/hazilag_keszitett_ketcup_csildi_befoz__10001
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!