Tetszik, nagyon otletes és finom.
Maradék sült csirke / mell vagy comb /
1 db közepes kígyó uborka
2 db paradicsom
1 szál póréhagyma
1 cs. hónapos retek
3 db paprika /ha van színes,zöld,sárga,piros/
3-4 gerezd fokhagyma
1/2 dl olíva olaj
2 szelet rozskenyér
3 dl joghurt
só
őrölt fehér bors
4 db tojás
Előkészítés:A csirkehúst leszedjük a csontról és csíkokra vagy kockákra vágjuk.A zöldségeket szintén feldaraboljuk.A rozskenyeret kockákra vágjuk és kevés átnyomott fokhagymával elkevert olíva olajat csepegtetünk rá majd sütőben aranybarnára pirítjuk.A joghurtot elkeverjük kevés sóval,őrölt borssal és fokhagymával.A tojásokat megfőzzük.
Elkészítés:A feldarabolt zödségeket összekeverjük.Rácsepegtetjük a maradék fokhagymás olajat.Öntünk rá a joghurtból.Ráhalmozzuk a csirkehúst és a kenyérkockát.Négybe vágott főtt tojással díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!