12 szelet vékonyra kiklopfolt karaj
6-7 db közepes krumpli
1 fej vöröshagyma
2 tojás
1 púpozott ek liszt
tejföl
só, bors
étolaj
A burgonyát meghámozzuk, kis lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát apróra vágjuk. A lereszelt zöldségek levét kinyomkodjuk, majd egy tálban összekeverjük, hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, a sót, borsot, tejfölt izlés szerint. Ez lesz a hús bundája. Ebbe beleforgatjuk a hússzeleteket és forró olajban mindkét oldalát megsütjük aranybarnára. Tálalhatjuk rizzsel vagy krumplisalátával. Adhatunk mellé zöldségeket is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!