5 db tojás
5 dkg teavaj
3 teáskanál torma /boltban kapható csemege torma/
2 csipet só
kevés frissenőrölt bors
5 szem olivabogyó
10 pötty pirosarany
10 db kis petrezselyem levél
A tojásokat sós vízben 15 perc alatt keményre főzzük, ha megfőtt, hideg vízbe tesszük. Megpucoljuk, majd félbevágjuk.
A tojássárgákat egy kis tálba tesszük, hozzákeverjük a vajat, tormát, borsot, sót és egy villával jól összekeverjük .Ha van csillagcsöves habzsákunk, azzal, ha nincs kiskanállal betöltjük a krémet a tojás fehérjékbe.
A petrezselyemlevelekkel, az olivabogyóból vágott karikákkal és a pirosarany pöttyökkel díszítjük a tojásokat.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!