1 füstölt csülök
vöröshagyma
fokhagyma
egész bors
köménymag
majoranna
babérlevél
A csülköt a hagymákkal és a többi fűszerekkel(ízlés szerint) addig főzöm amig a csülök csontja kiesik.
Ekkor alufóliára fektetem(csont nélkül)és szorosan összegöngyölöm.Ráteszem egy vágódeszkára ,a tetejére teszek egy másik vágódeszkát amire egy súlyosabb tárgyat teszek.Hideg helyen kihűtöm.kb 6-8 óráig pihentetem.
Ha eltávolítotottam az alufóliát vékony szeletekre szelem,szép mozaikos lesz.
Ha már van újhagyma akkor azt is fektetek bele tekerés előtt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!