26 cm átmérőjű tortalap tésztája:
6 tojás
18 dkg porcukor
3 evőkanál étolaj
3 evőkanál víz
15 dkg liszt
1 csomag sütőpor
A tojás domborulatának kialakításához:
A torta leeső darabok összemorzsálva
2-3 evőkanál baracklekvár
2 evőkanál rum
5-10 dkg darált dió
10 dkg vaj
5 dkg porcukor
3-4 evőkanál meggybefőttlé
Krém:
1 csomag vanília ízű pudingpor
3 evőkanál kristálycukor
3 dl tej
20 dkg étcsokoládé (tortabevonó)
Tetejére csokoládémáz:
10 dkg porcukor
3 evőkanál kakaópor
3-4 evőkanál víz
10 dkg vaj
Díszítéshez: marcipán, vagy fondant, - vagy tetszés szerint bármi, ami az ízlésünknek megfelel
A torta leeső darabok összemorzsálva
2-3 evőkanál baracklekvár
2 evőkanál rum
5-10 dkg darált dió
10 dkg vaj
5 dkg porcukor
3-4 evőkanál meggybefőttlé
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!