5 db tojás
10 dkg gépsonka
1 db zsemle
1 dl tej
izlés szerinti mustár, majonéz, ételizesítő, petrezselyemzöldje
A tojásokat keményre főzzük, majd tisztítás után félbe vágjuk és a sárgáját óvatosan kiszedjük.
Egy tálba téve villával jól összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott gépsonkát, a tejben áztatott, kicsavart zsemlét, mustárt, majonézt, ételizesítőt és a petrezselyemzöldet.
Egy tányérra saláta leveleket terítünk és ráültetjük a félbevágott tojás fehérjéket.
A jól kikevert krémet habzsákba tesszük és visszatöltjük a tojásfehérjébe.
Tetejét paradicsom szeletekkel diszítjük.
Húsvéti főttsonkával kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!