csirkemell filé 0,60 kg
gomba 0,20 kg
grill fűszer ízlés szerint
étolaj a sütéshez
zöldborsó 0,10 kg
vöröshagyma 1 db kisfej
fehérbor 0,05 l
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
curripor ízlés szerint
rizs 0,20 kg
szilvabefőtt 0,15 kg
A csirkemell filét csíkokra vágjuk.
Apróra vágott vöröshagymát lepirítjuk, hozzáadjuk a gombát, zöldborsót, fűszerezzük, ráöntjük a fehérbort.
Kis húslével felöntjük, készre pároljuk.
Tálalás:
A párolt rizst kimagozott szilvával összekeverjük, és tányérra formázzuk. Mellé helyezzük a készre párolt húst.
Díszítést déligyümölccsel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!