Én 2 csibemellet használtam fel hozzá felnegyedelve, 1 csirkecombot és egy szárnyat+70-80 dkg burgonyát, majoránnát, piros paprikát, őrölt köményt, sót, 1 csomag lapkasajtot vagy akár reszelt sajtot is lehet, 250 g gombakonzerv, 3-4 ek olaj, 1 doboz tejföl, köretnek: 1 kukoricakonzerv+2-3 ek majonéz.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
Kivajazom a tepsit, krumplit karikázok bele, fölé gombakonzervet, sót, őrölt köményt, majd csibemell negyedeket+én tettem hozzá 1 szárnyat és 1 combot is, amit bevagdostam, megszórtam piros paprikával, sóval, majoránnával és lelocsoltam pici olajjal. Az egészet lefedem aloballal és bedobom a sütőbe. Ha megsült az egyik fele, átfordítom az egészet, leveszem az alobalt, lelocsolom tejföllel, majd hagyom, hogy aranybarnára süljön. A legvégén kemény sajtot reszelek rá vagy akár egész szeletet is fölé lehet rakni és akkor is ráolvad. Külön tálban összekeverek 1 konzerv Bonduelle kukoricát 2-3 nagy kanál majonézzel és ezt tálalom mellé!:) Finító!:)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!