6 vastagabb szelet csirkemell filé
Só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
340 gramm darabolt ananász konzerv
6 szelet ementáli sajt
A sütéshez:
1,5 dl étolaj
A hús szeleteket kiklopfoltam.
Sóztam, borssal meghintettem mind két oldalát.
egy serpenyőbe étolajat tettem.
Fedő alatt puhára sütöttem.
Közben megfordítottam mind két oldalát.
Víz nem kell alá, mert a hús gyorsan megsül és enged annyi nedvességet, hogy szépre süthetjük.
Egy tepsit étolajjal vékonyan kikentem.
A hús szeleteket leraktam.
Elosztottam rajta a levétől lecsepegtetett ananászt és 2 szelet sajttal betakartam.
220 fokra melegített sütőben addig sütöttem, míg a sajt ráolvadt.
Rizzsel fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!