Nem mondtad hogy profi cukrász vagy!:)!Meseszépek!Gratula!
2 adaghoz:
Ennek a fajta tésztának nagy előnye, hogy nem sokkal az elkészítés után megpuhul, nem úgy, mint a klasszikus linzertészta.
Nem mondtad hogy profi cukrász vagy!:)!Meseszépek!Gratula!
Nagyon mutatósak, gratulálok:)
Anita, te kis konyhatundérke, hát ez is csodás!
Köszönöm szépen:-)! Hááát, a proficukrásztól még távol állok, de gyakorlom folyamatosan a mesterséget:-)!
Anita mikor megláttam azt gondoltam, hú de gyönyörű formák, imádom az islert, mentem a receptet! Most már tényleg válts szakmát:)Amikor a linzert készítettem akkor gondoltam kéne egy jó isler recept és ime
Nagyon jól néznek ki az islerkék, csak úgy,mint minden, ami kikerül Anita a kezeid alól!:-)
Köszönöm szépen Heni és Timi a kedves szavakat! Heni, nekem a linzernek is ugyanez a tésztája, így 2:1-ben süti:-).
Igazán nagyon szépek! Imádom! Mentettem!
Köszönöm:-)! Jó sütögetést kívánok!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!