Hozzávalók:50 dkg. liszt,20 dkg. cukor, 2 tojás,25 dkg. margarin,1 sütőpor.5 dkg. őrőlt mogyoró
Krém: fél liter tej, 2 csoki puding, 20 dkg. margarin,20 dkg. cukor.
Tetejére 1 db. étcsoki, 10 dkg.-os.
Kevés ribizli lekvár.
A hozzávalókat összegyúrjuk,lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, és a nagyobb pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. Sütőben világosra sütjük, vigyázzunk mert hamar sül.
Krém: fél liter tejben felfőzzük a pudingot, hűlni tesszük, közben a margarint kikeverjük a cukorral, és a kihült pudinghoz keverjük.
A kisült tésztát először vékonyan megkenjük ribizli lekvárral rákenümnk a krámből ,és összeragasztjuk.
A tetejét olvasztot csokiba mártjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!