2 db tál
víz
virágszirmok,levelek
folpack
Jégkehely *
Készítése:
Töltsünk a nagyobbik tál 1/3 részébe hideg vizet. Tegyük bele a kisebbik tálat, és szorítsuk le folpackkal a tetejét vagy használjunk ragasztószalagot a rögzítésre, hogy nagyjából egy szinten legyen a 2 tál teteje. A víznek most kb. a nagy tál 2/3 részéig kell érnie.
Tegyük a díszítést a két tál közé a vízbe(virág,levél). Helyezzük a tálakat egy éjszakára a mélyhűtőbe.Vegyük elő a tálakat, töltsünk meleg vizet a kisebbik tálba, forgassuk meg, és vegyük ki. Áztassuk be a nagyobb tál külső részét meleg vízbe, majd azt is távolítsuk el a jégtálról. Vigyázzunk, hogy a víz ne legyen túlságosan forró. Felhasználásig tartsuk a jégkelyhet a fagyasztóban.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!