Nagyon finom köszönöm!...
4 tojás
4 evőkanál tk liszt
folyékony édesítő ízlés szerint
kis sütőpor
2 db nagy natúr joghurt
mirelit vagy friss gyümölcs apróra vágva
folyékony édesítőszer ízlés szerint
1 cs zselatin kis vízben felfőzve (én mikróban szoktam egyet forralni rajta)
2 dl tejszín (elhagyható)
teteje:
1 cs tortazselé
mirelit vagy friss gyümölcs
Egy kapcsos kiolajozott tortaformában megsütjük a piskótát. A krém hozzávalóit összekeverjük kicsit hagyjuk dermedni majd ráöntjük a kihűlt piskótára és betesszük a hűtőbe. Ha ez is megszilárdult rárakjuk a gyümölcsöt és ráöntjük az elkészített tortazselét. Ha megszilárdult a tetején is a zselé késsel a tortaforma mentén körben meglazítjuk és úgy vesszük le a tortaformát. Érdemes előző nap elkészíteni, hogy teljesen meg tudjon szilárdulni a joghurt.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!