felvitel dátuma: 2011-03-31 18:10:30
mai nézettség: 1
nézettség: 1407
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
Hozzávalók:
4 natúr joghurt
4 vaníliás cukor
10 dkg cukor
fél csomag étkezési zselatin
fél l tejszín
és kb. 50 dkg savanykás gyümölcs /málna, ribizli, meggy,/
20 dkg babapiskóta
Előkészületi idő: 45 perc
Elkészítés:
Elkészítés:
Először is a natúr joghurtokat beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és a zselatint, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a cukor el nem olvad.
Amikor kész, félretesszük, és teljesen kihűtjük.A tejszínt kemény habbá verjük, majd a kihűlt joghurtos krémmel összekeverjük.
Végül óvatosan hozzákeverem a gyümölcsöket, vigyázva, nehogy szétmenjenek, és levet eresszenek.
Majd előveszek egy jénai tálat, és beleteszem a joghurtos krém kb. negyedrészét,erre teszek egy sor babapiskótát, majd megint a joghurtos krém ,és így rétegelem míg el nem fogy.
A tetejét a joghurtos krémmel fejezzük be, hiszen így a piskóta megpuhul ha közte van.
Legalább 3 órára hűtőbe tesszük,nagyon finom, és könnyen elkészíthető édesség.
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.