Kiadós,és szép :-)
10 tojasbol tortalap
1 l tejszin
50 dkg joghurt
10 ek cukor
3 tasak vanilias cukor
3 tasak zselatin por
3 dl gyumolcs le
1 kg gyumolcs (lehet friss vagy kompot)
3 tasak DOKTOR OETKER szines zselatin
A tejszint a leheto legkemenyebbre verjuk.
A zselatint felaztatjuk a gyumolcsleben ,majd 60 fokra melegitjuk es ossze keverjuk a cukorral meg a joghurttal,majd a tejszinhab 2/3-val es 2 tasak vaniliaval.
A tortalapot kettevagjuk es megtoltjuk a fenti krem felevel,majd a masik felet a tetejere tesszuk.Ide tetszes szerint felrakjuk a gyumolcsot es raontjuk a feloldott DR OETKER szines zselatint.
A megmaradt 1/3 tejszinhabhoz meg hozzaadjul a vaniliaport es ujra mikszeljuk jo kemenyre ezzel behuzzuk es diszitjuk a tortat. 4 orat a jegszekrenyben hutjuk ahhoz hogy fogyaszthato legyen.Jo etvagyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!