35 dkg rizsliszt
3 db tojás
10 dkg eritrit
2 dl szőlőmagolaj
30 dkg natúr joghurt (2 kis doboz)
1 csomag sütőpor
10-12 db sárgabarack
A joghurtot egy tálba öntjük, majd a liszt és a sütőpor kivételével beletesszük a többi hozzávalót is. Kézi habverővel jól összedolgozzuk, majd fokozatosan hozzátesszük a sütőporral kevert lisztet. Kisebb sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, majd a félbevágott barackokkal kirakjuk, úgy hogy kissé ble is nyomkodjuk. Előmlegített 175 fokos sütőben, kb 35 perc alatt készre sütjük. Ha langyosra hűlt kockára vágva tálaljuk. Ízlés szerint nyírfaporcukorral megszórhatjuk, de annélkül is finom!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!