15dkg finomliszt,10dkg teljeskiörlésü liszt,fél teáskanál sütőpor 10 dkg porcukor 15dkg vaj 1csomag vaniliáscukor csipet só,2tojás sárgája. JOGHURT KRÉM :2,5dl natur joghurt,10szem sárgabarack kompot,(én fagyosat használtam,olvadás után) izlés szerint tetem bele cukrot
kekszhez hozávalokat öszedolgozuk,és 1orára a hütöbe teszük. A sárgabarackot,1evökanálal botmikszerel öszetörtem,hozáöntötem a joghurtot,izlés szerint még tetem bele cukrot,felmelegitetem,de nem szabad bugyognia,s közbe beletetem a zselatint. Én melegen tetem a tölteléket a sütire igy másnapra piskotapuha lett.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!