Egy műanyag dobozt ( én ezt használtam:25x17x7cm), vagy tortaformát frissentartó fóliával kibélelünk.
A zselatint az előírás szerint elkészítjük.
A tejszínt habbá verjük.
A málnát villával összetörjük (pár szemet hagyunk a díszítéshez).
Mixerrel a joghurthoz keverjük a tejszínt, és a langyosra hűtött zselatint, majd a málnát is hozzáforgatjuk. Egy hígabb krémünk lesz, amivel a tortát összeállítjuk mielőtt megdermedne.
Elkészítés
A doboz alját a piskótával kirakjuk (egy ecsettel a piskótákat előre átkenjük az erre előkészített tejjel).
A krém felét ráöntjük, majd ismét piskóta, a krém másik fele. Piskótával fejezzük be. Hűtőbe tesszük 5-6 órára, majd egy tálra borítjuk és tejszínhabbal a tetejét bevonjuk , málnával díszítjük.
Hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat hozzá!