Gyonyoru és finom, máris indulok és elkészítem. Bár kaprom nincs itthon, ma jó lesz az nélkul is. Koszi a receptet.
A salátához:
1 kis fej jégsaláta
1 db kígyóuborka
2 db paradicsom
2 db paprika
1/2 szál póréhagyma
1 szál sárgarépa
1 db jégcsapretek
Az öntethez:
4 dl joghurt
1/2 cs.kapor
1 mk. őrölt fehér bors
1 ek.mustár
1 tk.ételízesítő
Előkészítés:A kaprot apróra vágjuk.A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és tetszés szerint feldaraboljuk majd összekeverjük.
Elkészítés:A joghurtot kikeverjük a kaporral,borssal,mustárral,ételízesítővel.Az öntetet összeforgatjuk a feldarabolt zöldségekkel és tálalás előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Sült vagy panírozott húsok mellé nagyon jó saláta de önálló ételként is finom.
Jó étvágyat kívánok!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!