Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Saláta ételek recept » Joghurtos,kapros vitamin saláta

felvitel dátuma: 2012-02-26 10:09:03       mai nézettség: 1       nézettség: 2893
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

A salátához:

1 kis fej jégsaláta

1 db kígyóuborka

2 db paradicsom

2 db paprika

1/2 szál póréhagyma

1 szál sárgarépa

1 db jégcsapretek

Az öntethez:

4 dl joghurt

1/2 cs.kapor

1 mk. őrölt fehér bors

1 ek.mustár

1 tk.ételízesítő

Előkészületi idő: 15 perc


Elkészítés:

Előkészítés:A kaprot apróra vágjuk.A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és tetszés szerint feldaraboljuk majd összekeverjük.

Elkészítés:A joghurtot kikeverjük a kaporral,borssal,mustárral,ételízesítővel.Az öntetet összeforgatjuk a feldarabolt zöldségekkel és tálalás előtt egy órára a hűtőbe tesszük.

Sült vagy panírozott húsok mellé nagyon saláta de önálló ételként is finom.

étvágyat kívánok!!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2012 február 26

Gyonyoru és finom, máris indulok és elkészítem. Bár kaprom nincs itthon, ma jó lesz az nélkul is. Koszi a receptet.

0/10 anna51 2012 február 26

Találtam itthon szárított kaprot!!!!!!! Ma rántot husi lesz ezzel a fincsike salátával!!!!!!!!!!!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.