- pulykamell: 80 dkg
- tonhalfilé: 15 dkg
- juhsajt: 20 dkg
- citrom: fél db.
- fokhagyma: 5 dkg
- olíva olaj mártáshoz 0,5 dl
- kapribogyó: kis üveggel
- fűszerkeverék: ízlés szerint
- krokett: 32 db
- diszítéshez: gomba piritva, zöldség, déli gyümölcs
A pulykamellet vékony egyenletesre szeleteljük, enyhén klopfoljuk, és forró rostlapon mindkét oldalát megsütjük.
Friss tonhalfiléből, kapribogyóból, fokhagymából, citrommal ízesítve mártást készítünk.
( az összehalmozott alapanyagokat állandó keverés mellett dinszteljük )
A megsütött pulykamellre helyezzük a juhsajtot, majd megpirítjuk.
Tálaláskor a mártást juhsajttal pirított hús alá öntjük, majd friss zöldséggel ízlésesen díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!