Recept:
50 dkg liszt
50 dkg juhtúró
40 dkg margarin
3 dl tejföl
2 tk só
Tetejére:
1 tojás kissé felverve
reszelt parmezán sajt.
A hozzávalókat összedolgozzuk, hogy egynemű tésztát kapjunk. Folpack-ba csomagoljuk, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük. (Most egy éjszakán át hűtőben volt.)
A hűtőből kivéve lisztezett felületen a tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, és kisebb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, megkenjük tojással, és reszelt sajtot szórunk a tetejükre.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt szép aranybarnára sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!