Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Könnyű » Kacsaaprólék leves grízgaluskával Csilditől

felvitel dátuma: 2021-01-31 20:47:41       mai nézettség: 2       nézettség: 803
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

kacsaaprólék

3 db sárgarépa

3 db fehérrépa

fél  db zeller és 1-2 szál zöldje

fél  db  karalábé

1 db vöröshagyma

1 csokor petrezselyem

só, bors

 

Grízgaluska

10 dkg búzadara

3  dkg Flóra vaj

1 db tojás

1 csipet só

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A kacsaaprólékot alaposan megmossuk, ha sok rajta a zsiradék, akkor kissé leszedjük. (finom tepertő lehet belőle)Feltesszük főni és 2x is lehabozzuk. A feldarabolt zöldségeket fűszereket ezután rakjuk bele ,majd hagyjuk így  főni. Amikor felforr levesszük a lángot és szép lassú tűzön főzzük  A lassú főzés miatt szépen letisztul a leves, és szép arany karikák fognak úszkálni a tetején.

 

A grízgaluskát kikeverjük, majd hagyjuk egy jó fél órát állni .Amikor a leveskénk megfőtt ,enyhe gyöngyöző állagban bele szaggatjuk a galuskákat .Ne forrjon a leves mert szét főnek. KB 15 PERC  után lezárjuk és tálalhatjuk is.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.