igazán jól néz ki!
Panírozáshoz:
Sütéshez:
Körethez:
A gombát, májat megtisztítjuk.
A gomba tönkjének a helyére akkora májat vágunk, ami jól kitölti és bemegy a gomba kis pereme alá. Így fixen meg fog állni.
Ezután, hagyományosan bepanírozzuk.
A maradék kacsamájat is bepanírozhatjuk vagy eltehetjük egy másik alkalomra is a fagyasztóba.
Amíg a gomba sül, elkészítjük a rizst a mikróban egy jénaiban vagy egy tupperes mikrós főzőedényben.
Pici olaj, fél liter rizs, 7,5 dl víz, só.
600 watton 15 percig főzzük, majd megkeverjük, és újabb 10 percig főzzük. Ezután a kikapcsolt mikróban hagyjuk pihenni.
A zöldségkonzerveket leszűrjük, tálba öntjük és majonézzel, tejföllel és őrölt fehér borssal összekeverjük.
Tálaláskor a rizst olajozott puding tanoncban formáztam meg. Petrezselyemmel díszítettem a rizst és a salátát.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!