Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kajszi chutney

felvitel dátuma: 2013-07-23 19:31:08       mai nézettség: 1       nézettség: 1558
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:
  • 2 kg kajszibarack
  • 20 dkg méz
  • 10 dkg mazsola
  • 2 kis chili paprika
  • 1 kk. gyömbérpor
  • 1 kk. mustármag
  • 1 kk. curry por
  • 1 kis darabka fahéj
  • 2 dl Tokaji fehér borecet furmintból
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A barackot megmossuk, kimagozzuk, és kockákra vágjuk.

Beletesszük a 7, 5 l-es Mesterszakács Füles Főzőedénybe. Hozzáadjuk az összes hozzávalót, elkeverjük és félreteszzük pihenni. Addig pihentetjük, amíg elmossuk és csírátlanítjuk a kis üvegeket, és tetejüket. Ez max. fél óra, de lehet annyi sem volt.

Feltesszük a chutney-t főzni. Felforraljuk és mérsékelve a hőfokot, lassan főzzük. Közben néha megkeverjük.

30 perc főzés elegendő ahhoz, hogy a barack megpuhuljon, de semmiképpen se essen széjjel mind. Legjobb a félérettnél kicsivel érettebb barack, de nem baj, ha van közte puha is. Így lesz krémesen darabos az egész.

Miután elkészült a chatney a csírátlanított üvegekbe tesszük, lezárjuk, és 5 percre, fejre állítjuk az üvegeket.

Ezután megforgatva száraz dunsztban hűtjük ki, majd mehetnek a helyükre. Ez 1 nap általában.

Szakács: Marcsi64


Film link: http://marcsiboszorkanykonyhaja.blogspot.hu/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.