Nagyon guszta !
1 kg alma
Tortalap;
5 tojas
20 dkg cukor
4 ek liszt
4 ek kakao
1 sutopor
1 dl olaj
1 dl viz
Krem:
3,5 dl tej
1 vaniliapudindpor
3 dl tejszin
Meghantsuk ,megreszeljuk az almat es rarakjuk a sutopapirra a tepsi aljaba,meghintve 3 ek cukorral,fahejjal es 3 ek grizzel.
Raontjuk a kakaos masszat es 180fokon 20 percet sutjuk.almas felevel boritjuk felul es lehutjuk.
Krem>
Megfozzuk a pudingot es folytonos kavaras kozben hutjuk le,majd osszekavarjuk a tejszin kemeny habjavales csokit reszelunk a tetejere.Rakenjuk az almara es felorat hutjuk.Azutan szeletelheto talahato!
Jo etvagyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!