Tésztához:
5 tojás sárgája
20 dkg porcukor
15 dkg margarin
20 dkg liszt
1 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
1,5 dl tej
A habhoz:
5 tojás fehérje
20 dkg cukor
A hozzávalókat habosra keverjük, majd kikent, lisztezett tortaformába öntjük. Előmelegített, közepesen meleg sütőben 20 perc alatt megsütjük. Kihűtjük. Közben elkészítjük a habot, melyhez a tojások fehérjét a cukorral gőz felett nagyon keményre verjük. A habot a kihűlt tésztára borzoljuk, majd olvasztott csokoládéval megcsurgatva díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!