Nagyon tetszik a kreativitás. Gratulálok. Csak így tovább.
5 dkg fruktóz
10 dkg liszt
3 ek. kakaópor
reszelt narancshéj
vaníliás cukor
2 db tojás
2.5 dl tej
2 ek. olaj
3 ek. szóda
1 db alma
1 adag mascarpone
5 dkg fruktóz
mirelite meggy
Ehhez a palacsintához másként fogtam hozzá.
Összeszitáltam a lisztet a kakaóporral, hozzáadtam a cukrot és a vaniliáscukrot.
Másik edényben felvertem a tojást, hozzáadtam a tejet, olajat, a lisztkeveréket és a szódát.
Egyneművé kevertem, hozzáreszeltem a narancs héját.
1 órára a hűtőbe tettem.
Mielőtt hozzáláttam a sütéshez, belereszeltem 1 db. almát.
Ebből az adagból 12 db palacsinta lett.
( a cukor nem ártott a tésztának sütés közben)
A kész palacsintákat megtöltöttem a cukorral kikevert mascarpone krémmel, rádobáltam a meggyszemeket, feltekertem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!