Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta étel recept » Kakaós tekercsek másként:

felvitel dátuma: 2011-05-23 17:34:13       mai nézettség: 1       nézettség: 2310
részletes recept
Hozzávalók 7 személyre:

60 dkg liszt,
3 dkg élesztő,
csipet só,
fél csomag vaniliás cukor,
6 dkg cukor,
2 tojás,
5 dkg olvasztott sütőmargarin,
2dl tej.

Töltelékhez:
10 dkg olvasztott vaj, vagy margarin, instant kakaó ízlés szerint.

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Az alap anyagokból kelt tésztát készítünk, amit langyos helyen kétszeresére kelesztünk.

Ha meg kelt ketté vágjuk, és cipót formálunk belőlle, majd lisztezett gyúró deszkán az egyiket téglalap alakúra félcenti vékonyra nyújtjuk.
Lekenjük olvasztott vajjal, vagy margarinnal, megszórjuk kakaóval, és feltekerjük.

Mid a két rudat trapéz alakúra, szeleteljük fel, sütőpapírral bélelt tepsibe  tesszük, de ne szorosan, és még 20-percet kelni hagyjuk, maj megkenjük tetejét is olvasztott vajjal, vagy margarinnal.
180-fokon készre sütjük.

Ha meg sült vaniliás cukros tejjel kenjük le a  tetejét.

Szakács: Gabimami


Film link: http://www.kakaostekercsekmaskent.hu

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.