Kakas combjai, szárnya, háta, melle (összedarabolva)
1 nagy fej vöröshagyma, piros őrölt paprika, só, bors, ajvárt is használtam ízesítésre
3 db tojás, kb 1,5 dl víz és finomliszt
A hagymát lereszelem, kevés mangalica zsíron megdinsztelem, rárakom a húst, átforgatom, sózom, és elkezdem szépen lassan főzni. Majd ha a lé kezd elfőni, ráteszem az őrölt paprikát, az ajvárt a borsot megkóstolom, és pótolom a sót, ha kell még hozzá.
Megcsinálom a nokedlit , forró sós vízbe kiszaggatom, ha felforr keverek még egyet rajta és szedem ki, pörköltszaftatl meglocsolom, összekeverem és készen is van.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!