Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Kakukkfüves zöldborsós tokány

felvitel dátuma: 2015-02-08 18:37:59       mai nézettség: 1       nézettség: 2227
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:

80dkg sertéshús( én lapockából szoktam )
2 fej vöröshagyma
20 dkg  zöldborsó
20 dkg  gomba
2-3 evőkanálnyi olaj

bors

2 csipet chili paprika
fél marék kakukkfű, vagy őrölt 1 púpos kávéskanál
fél
marék petrezselyemzöld
1-2 nyomat piros arany csípős

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A hagymát tisztítás, pucolás után, finomra felvágjuk, és zsiradékon aranysárgára pirítjuk.
A húst csíkokra vágjuk, és hozzátesszük a hagymához.

Pirítjuk, míg el nem fövi a levét, és felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje.
Sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a megvágott kakukkfüvet,a fűszereket  és megpároljuk, majd zsírjára sütjük.

Ha a hús félig megpuhult, a felszeletelt gombát, és a zöldborsót a petrezselyemmel együtt hozzákeverjük, együtt pároljuk, míg meg nem puhul a borsó.
Így jól összeérnek az ízek .

Ha szükséges, tovább ízesítjük.

Köretként rizst adunk hozzá, és savanyúságot

  

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.