· 1 db 500 g-os megmaradt kalács (nem baj, ha szikkadt)
· 10 dkg nutella a tetejére
· 2 cs vaníliás puding
· 9 dl tej
· 9 ek cukor
· 1 üveg lekvár 250 g
1. Egy célnak megfelelő tálat előveszünk, lehetőleg porcelánt, ami majd bírja a meleg pudingot.
2. megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingot 9 dl tejjel és 9 ek cukorral.
3. A tál aljába beletesszük a kalácsszeleteket, majd ráöntjük a meleg pudingot.
4. A réseket is kitöltjük kalácsdarabokkal, egy kicsit lenyomkodjuk.
5. Jöhet a következő réteg kalács lekvár majd újra vaníliapuding.
6. Óvatos rázogatással elegyenlítjük a pudingot és a kalácsot.
7. Ezt addig rétegezzük amíg el nem fogy minden.
8. Legfelülre kalács kerüljön .
9. Kb. 3 órára hűtőbe tesszük.
10. Ha meghűlt, kifordítjuk a tálból, és megkenjük a nutellával .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!